ceturtdiena, 2012. gada 12. aprīlis

Pupiņu – tomātu biezzupa


Ātrajai vakariņu zupai nepieciešams:

300 g vārītu pupiņu
200 g konservētu tomātu
200 ml dārzeņu buljons
50 ml saldais krējums
1 sīpols
Puse burkāns
3 daiviņas ķiploka
Olīveļļa cepšanai
Garšvielas pec gaumes – sāls, pipari, čili, oregāno

Pupiņas novāra mīkstas, sasmalcinātus sīpolus sacep ar rīvētiem burkāniem, pievieno pupiņām. Pievieno buljonu, pavāra apm 3 min. Pievieno tomātus – vēl pavāra apm 5 min. Beigās pievieno garšvielas, saldo krējumu un visu sablendē.  Ja pupiņas jau iepriekš novārītas, zupas pagatavošana neprasīs vairāk kā 20 min.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru