pirmdiena, 2012. gada 3. septembris

Sautējums ar cūku pupām

Nepieciešams:

400g lobītu cūku pupu
neliels kabacis
100g gailenes
3 edk kausētā siera
liels sīpols
3 daiviņas ķiploka
1/3 sarkanā čili
sāls, pipari, raudene
pētersīļi
olīveļļa cepšanai

Sagatavošana:

Uzvāra ūdeni un liek varīties pupas, apmēram 5 min. Atdzesē. Sasmalcina sīpolu, čili un ķiploku. Sagriež nelielos kubiņos kabaci un sasmalcina gailenes. Pupiņas izloba no ārējā apvalka. Olīveļļā apsautē sīpolus, ķiploku, čili. Pievieno kabaci, gailenes un lobītās pupas. Visu kopā sautē apmēram 10 min līdz gandrīz gatavs. Ja nepieciešams, pievieno nedaudz ūdens vai dārzeņu buljona. Kad gandrīz gatavs, atliek vien iemaisīt kausēto sieru, piedērt sāli, piparus un raudeni.
Gatavs, kad sautējumu bagātīgi apkaisa ar pētersīļiem :)





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru