400g lobītu cūku pupu
neliels kabacis
100g gailenes
3 edk kausētā siera
liels sīpols
3 daiviņas ķiploka
1/3 sarkanā čili
sāls, pipari, raudene
pētersīļi
olīveļļa cepšanai
Sagatavošana:
Uzvāra ūdeni un liek varīties pupas,
apmēram 5 min. Atdzesē. Sasmalcina sīpolu, čili un ķiploku.
Sagriež nelielos kubiņos kabaci un sasmalcina gailenes. Pupiņas
izloba no ārējā apvalka. Olīveļļā apsautē sīpolus, ķiploku,
čili. Pievieno kabaci, gailenes un lobītās pupas. Visu kopā sautē
apmēram 10 min līdz gandrīz gatavs. Ja nepieciešams, pievieno
nedaudz ūdens vai dārzeņu buljona. Kad gandrīz gatavs, atliek
vien iemaisīt kausēto sieru, piedērt sāli, piparus un raudeni.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru