Īsteni sildošs rudens dārzeņu sacepums, ko lieliski papildina sāļais fetas siers
Nepieciešams
Rudens saknes - burkāni, kālis, bietes,
baltie un sarkanie sīpoli, pāris ķiploka daiviņas, kolrābis, ķiršu tomātiņi, apmēram 100g fetas siers, nedaudz olīveļļas
garšvielas - sāls, pipari
Pagatavošana
Saknes nomizo un sagriež, nomizo ķipoloku, cepampannā liek dārzeņus,
pārkaisa ar sāli, pipariem, apslaka ar olīveļļu.
Uz 160 grādiem cepešplīti liek cepties apmēram 25 min līdz kamēr dārzeņi mīksti. Pēc tam pievieno uz pusēm sagrieztus ķirštomātiņus un fetas sieru gabalos. Cep vēl 10 min. Gatavs!!!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru